Iulius si Atterbury Europe vor inaugura, pe 30 august 2019, prima etapa a proiectului Iulius Town Timisoara (denumit anterior Openville) si care reprezinta cea mai mare investitie imobiliara din regiune, in valoare de peste 220 milioane de euro. Acesta este primul ansamblu de tip mixt din vestul tarii si cel mai important proiect de real estate care va fi inaugurat anul acesta, pe piata din Romania.

Conceput ca un proiect cu functiuni de retail, entertainment si office care completeaza actualul Iulius Mall, Iulius Town este vazut de catre dezvoltatorii Iulius si Atterbury Europe drept principala destinatie de afaceri, cumparaturi si divertisment din vestul tarii, dar si de regenerare urbana. Prima etapa de dezvoltare va include: spatii de retail, noi branduri, un nou concept de cinema, un centru de sanatate si fitness, restaurante si cafenele, un parc, un centru de evenimente, de spatii de birouri, un tunel auto si 4.070 de locuri de parcare.

Avand cea mai mare suprafata de retail din afara Bucurestiului, Iulius Town va dispune de de un total de 450 de magazine si 120.000 mp. Prima etapa va include si 100.000 mp de birouri, in care vor lucra aproximativ 13.000 de persoane.

Primele trei cladiri de spatii de birouri sunt operationale, printre chiriasi numarandu-se companii multinationale din IT si automotive. Al patrulea imobil office va fi si cea mai inalta cladire din Romania. United Business Center 0, cu 155 m inaltime si 27 de etaje, va fi finalizata anul viitor si va include 52.000 mp inchiriabili de birouri, un hub medical pe o suprafata de 3.000 mp si un centru de conferinte corporate, cu sapte sali.

Iulius Town Timisoara presupune si investitii in modernizarea infrastructurii. Proiectul va include un pasaj subteran care strabate complexul si creste accesibilitatea rutiera a zonei, investitie care va fi donata municipalitatii.

Citeste si:
Peek & Cloppenburg deschide un flagship store in Iulius Town Timisoara
Peek & Cloppenburg deschide...

Etapa 1 Iulius Town, in cifre: 220 milioane de euro investitie, 120.000 mp de retail, in cea mai mare zona de retail din afara Bucurestiului, 450 de magazine, cafenele si restaurante tematice, cel mai mare centru de fitness din Romania, de 3.400 mp, 100.000 mp de spatii office, 4 cladiri clasa A, pol regional de business, 13.000 de angajati in cladirile de spatii de birouri, 155 de metri si 27 de etaje, cea mai inalta cladire din Romania, 3.000 mp hub medical, 3 sali de evenimente, pana la 1.000 de participanti si 4.070 de locuri de parcare.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »



Citeste si
(P) Cea mai inalta cladire din Romania se construieste la Timisoara