Ceetrus Romania, fostul Immochan, a finalizat lucrarile la cea de-a treia faza a proiectului de spatii de birouri Coresi Business Park, parte integranta a Cartier Coresi - unul dintre cele mai mari proiecte de regenerare urbana din Romania. Aceasta faza presupune si schimbarea numelui proiectului din Coresi Business Park in Coresi Business Campus, in ideea in care, potrivit dezvoltatorului, parcul de spatii de birouri include facilitati care se articuleaza in jurul notiunii de campus. Investitia in aceasta faza se ridica la 14 milioane de euro.

Coresi Business Campus face parte din Cartier Coresi Brasov si cuprinde un mix de conversii de spatii industriale in spatii de birouri de clasa A si cladiri noi. Dezvoltarea proiectului va mai dura inca opt ani, iar potentialul sau ajunge la 100.000 de metri patrati, arata Ceetrus.

A treia faza de dezvoltare a parcului este reprezentata de cladirea H1, care are o suprafata de 15.000 de metri patrati, un regim de inaltime P+4 si beneficiaza de cele mai inalte standarde de calitate: de la finisaje pana la utilitati si dotari, aceasta inglobeaza elementele caracteristice nivelului de clasa A. Primii chiriasi s-au putut muta in cladire incepand cu luna martie.

La parterul acestei cladiri este prevazut si un spatiu de co-working si o zona de conferinte pe o suprafata de 1.300 de metri patrati. Odata cu incheierea celei de-a treia faze de constructie, parcul de spatii de birouri atinge o suprafata dezvoltata de 60.000 de metri patrati. Proiectul include si 20.000 de metri patrati de spatii verzi exterioare.

"Printre atuurile parcului de birouri de clasa A se numara si chiria fixa. In consecinta, clientul stie in orice moment ce costuri are si isi poate planifica bugetele. Compartimentarea cladirilor din Coresi Business Campus este flexibila si eficienta in spatiile de birouri deschise, individuale si de grup si ofera inclusiv posibilitatea de extindere a spatiului. Odata ce amenajarea este finalizata, echipa de management de proiect, cu expertiza in constructii si instalatii termice si electrice, ramane la dispozitia clientului", se arata intr-un comunicat Ceetrus.

La ora actuala, in Coresi Business Campus isi au sediul peste 30 de companii nationale si internationale, in cadrul carora lucreaza peste 5.500 de angajati. Fondat in 1976, Ceetrus este un dezvoltator imobiliar global, cunoscut pana in iunie 2018 sub numele de Immochan. Fosta companie de real estate comercial, Ceetrus s-a transformat din 2016, pentru a deveni astazi un dezvoltator imobiliar de proiecte mixte.

In Romania, Ceetrus a luat fiinta in ianuarie 2012 si administreaza un portofoliu de 23 de centre comerciale la nivel national. In 2016, Ceetrus si-a largit sfera de activitate pe noi segmente de business: cel rezidential, prin dezvoltarea Coresi Avantgarden in parteneriat cu Kasper Development si office, prin Coresi Business Campus, in parteneriat cu Ascenta Management.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri