Forte Partners anunta obtinerea certificarii LEED Platinum pentru cladirea de spatii de birouri The Bridge 2, cu scorul 84, finalizata si inchiriata integral. Prima faza a proiectului office a primit certificarea LEED Platinum cu scorul 82.

"A doua faza The Bridge, o cladire dezvoltata de Forte Partners, in valoare de 55 de milioane de euro, a obtinut certificarea LEED Platinum, cu scorul 84, in urma evaluarii in functie de sapte criterii si anume: sustenabilitatea proiectului, eficienta consumului de apa, eficienta energetica si a climatizarii, materiale si resurse utilizate, calitatea mediului interior, inovatie si prioritati locale de mediu", spune Geo Margescu (foto), CEO si cofondator Forte Partners.

Anul trecut, in luna august, Forte Partners a semnat vanzarea integrala a proiectului de spatii de birouri The Bridge catre grupul Dedeman, consemnand cea mai mare tranzactie de real estate din 2018. Prima faza a fost inchiriata integral catre chiriasi precum BCR si IBM. A doua faza, cu o suprafata totala inchiriabila de 21.000 de metri patrati este finalizata, inchiriata integral, iar printre chiriasi se numara companii precum UPC, Schlumberger si Medicover.

The Bridge

Prima faza a proiectul de spatii de birouri The Bridge a primit, de asemenea, certificarea LEED Platinum, din partea LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) acordat de US Green Building Council (USGBC).

Citeste si:
Cate mii de metri patrati va avea noul sediu central al UPC Romania?
UPC Romania, un nou sediu...

Forte Partners, fondat in 2014, este unul dintre cei mai importanti dezvoltatori imobiliari de pe piata locala. Compania a dezvoltat pana in prezent un portofoliu de proiecte in valoare de peste 200 de milioane de euro, atat in sectorul de birouri, cat si in cel rezidential, si are in curs de dezvoltare proiecte de inca 200 de milioane de euro.

Forte Partners a dezvoltat cladirile de spatii de birouri Stefan cel Mare Building si The Bridge 1, The Bridge 2 precum si proiectul rezidential Londra 27 si are in derulare proiectul rezidential Aviatiei Park, cladirea The Bridge 3 si proiectele de spatii de birouri Matei Millo Boutique Offices si U-Center.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »



Citeste si
Fratii Paval cumpara cu peste 150 MIL. euro proiectul The Bridge