Un grup de investitori straini vor construi in zona Iancu Nicolae din Bucuresti un imobil cu cinci nivele si 18 apartamente, pentru care va investi doua milioane euro, care se va finaliza in toamna acestui an.

Proiectul se numeste Tresident si se afla in curs de desfasurare in zona Iancu Nicolae - Baneasa din capitala. Investitorii vor construi un imobil cu subsol, parter si cinci nivele, iar cladirea va avea 18 apartamente, dintre care 14 vor fi single, iar patru vor fi de tip duplex.

Cu o suprafata construita de 2.821 metri patrati, imobilul are ca termen de finalizare luna octombrie 2007, iar investitia va fi de doua milioane euro, precizeaza comunicatul agentiei Perfect Casa, care promoveaza acest proiect.

Cele 14 apartamente simple vor avea cate trei camere si 95 de metri patrati, iar apartamentele de tip duplex vor fi de patru camere cu o suprafata de 177 metri patrati. Proiectul prevede si amenajarea unei parcari subterane cu 37 de locuri.

Primele apartamente se vor vinde la pret promotional, intre 1.100 si 1.500 euro pe metru ptrat, in functie de etaj, numar de camere si suprafete. Aceasta perioada de promotie va dura pana in martie, iar apoi pretul pe metru patrat va fi cu 5-10% mai mare.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri