Compania Regatta prezinta in exclusivitate, spre vanzare un complex rezidential deosebit, amplasat in zona Straulesti. Dezvoltat de Irish Holdings, Rivera a necesitat o investitie de aproximativ 6 milioane euro.
Complexul de 23 de vile este dezvoltat pe un teren de 12,000 mp si are o suprafata construita desfasurata de 6.000 mp. Aflat la faza de finisaje, gata in proprtie de 80-85%, Riviera va fi gata de predare in vara 2007.

Proiectat de Siperom si construit de Tot Real Estate Expert, Riviera ofera vile stil duplex intr-unul dintre cele mai frumoase si mai linistite zone. Terenurile aferente vilelor (de cca. 280 mp constuiti/imobil) variaza ca suprafate intre 420-750 mp.

Riviera este un complex foarte frumos. Amplasarea intr-o zona verde, nesufocata de alte cladiri, cu deschidere la lac, ii confera multe avantaje. Pretul mediu pe metru patrat de 1,500E este garantia lucrului bine facut, in care s-a investit nu doar bani, ci timp si efort. Un detaliu atestand atentia oferita acestui complex este livrarea locuintelor cu bucatariile si dresingurile mobilate, a declarat Robert Teodorescu, dir. Dep. Vanzari Rezidentiale, Regatta, promotorul proiectului.

Structura caselor este constituita din cadre si grinzi de beton armat pe fundatie, fara subsol, cu compartimentari din ziduri de caramida economica si sistem Rigips.

Acoperisul este cu sarpanta din lemn, termoizolata spre interior cu vata minerala si cu invelitoare din tigla metalica sistem Lindab.

Complexul este dotat cu toate utilitatile in sistem individual: electricitate, gaz metan, apa curenta, canalizare. Fiecare locuinta are numar postal. Complexul este prevazut cu un drum interior, cu latime de 6m si cu trotuare pe fiecare parte. Drumul principal si aleea comuna catre lac sunt iluminate. Portile de intrare vor fi prevazute cu sistem telecomandat de deschidere.

Fiecare locuinta este prevazuta cu garaj dotat cu usa din panouri termoizolante. Sistemul de incalzire este prevazut cu centrala individuala Immergas Italia, cu boiler incorporat de 60 litri. Sistemul de alimentare cu gaz este prevazut cu senzori de detectie si electrovana automata de intrerupere a alimentarii. Este prevazut si un vas tampon de 500 litri si un hidrofor pentru situatia in care se intrerupe alimentarea cu apa potabila de la reteaua orasului.

Usile de intrare sunt executate din lemn stratificat, stejar si rasinoase cu supralumina din geam termopan. Usile interioare sunt din lemn productie Italia. Accesul in garaj este prevazut cu usa antifoc conform normelor PSI.

Placarile pentru podele si pereti in bai si bucatarie se vor realiza cu gresie si faianta din game moderne productie Italia, Spania, la alegerea clientului. Pentru placarile podelelor din living se va folosi parchet lamelar triplu stratificat din lemn, iar pentru dormitoare parchet laminat. Tencuiala decorativa si adezivii pentru placari cu ceramica si hidroizolatii sunt produse de Henkel Ceresit.

Un aspect foarte important pentru cineva care doreste sa locuiasca intr-o zona cu adevarat rezidentiala este faptul ca regimul de inaltime din zona nu permite constructia cladirilor mai inalte de doua nivele. De asemenea trebuie subliniat faptul ca acest complex ofera tuturor locuitorilor sai acces la lac. Spatiul special amenajat a fost conceput tocmai pentru a facilita tuturor locatarilor iesirea la lac, a adaugat Teodorescu.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri