Telus, companie de servicii de call-center, si-a extins suprafata inchiriata de spatii de birouri in AFI Park cu inca 1.200 mp, pe langa cei 8.800 mp pe care ii ocupa deja, "pentru a sustine ritmul de crestere al angajarilor planificat pentru acest an in Bucuresti".

"Romania este noul Sillicon Valley al Europei in ceea ce priveste domeniul outsourcing. Cu 125.000 de angajati care lucreaza in aceasta industrie aflata in expansiune, reputatia dobandita de destinatie atractiva de outsourcing este in crestere. Dorim sa valorificam potentialul pe care il ofera Romania, astfel ca ne continuam dezvoltarea in 2019, atragand cele mai bune talente multilingve pe care le poate oferi piata muncii", spune Gregoire Vigroux, co-fondator & vicepresedinte business development, Telus International.

Compania si-a mutat birourile in AFI Park 3 in 2015 si s-a extins in AFI 4 & 5 in anul 2017. Compania ocupa in prezent aproape 11.000 metri patrati de birouri, in total, in Bucuresti si Craiova. Telus dispune, in total, de un numar de 1.500 de angajati in ambele orase.

Nevoia de extindere vine in contextul in care compania si-a planificat cresterea echipei cu angajarea a peste 100 de persoane pe luna in perioada ianuarie - iunie 2019. "Birourile creative si confortabile, cultura noastra orientata catre angajati, pachetul atractiv de beneficii si oportunitatile de invatare si dezvoltare pe care le oferim acestora sunt doar cativa dintre factorii care ne diferentiaza de alti angajatori de pe piata", adauga Gregoire Vigroux.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri