Veniturile realizate din chirii in Romania de catre grupul imobiliar austriac Immofinanz, in primele sase luni ale anului, s-au ridicat la 25.8 milioane euro, in crestere cu aproximativ 10%, comparativ cu aceeasi perioada din 2018, de la 23.6 milioane euro. Per ansamblu, veniturile din chirii realizate in tara noastra reprezinta o pondere 19.6% din venitul total al grupului Immofinanz pe acest segment.

Proprietatile Immofinanz din Romania au o valoare de 771.8 milioane euro si reprezinta 17.0% din portofoliul total al companiei. Portofoliul de investitii in valoare de 642.7 milioane euro include 9 cladiri de spatii de birouri (12,2% din portofoliul total de birouri) si 5 proprietati de retail (21,6% din portofoliul total de retail).

Anul trecut, Immofinanz a vandut terenul fostei plaftorme industriale Ventilatorul din Capitala, cu o suprafata totala de aproximativ 53.000 mp, catre One United Properties. La jumatatea anului trecut, Immofinanz a vandut, de asemenea, alte doua terenuri din portofoliul companiei Adama, situate in zona de nord a Capitalei pe strada Jandarmeriei, cu o suprafata totala de peste 50.000 mp, catre Speedweel Real Estate Development.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri