Rohde&Schwarz Topex, companie specializata in proiectarea si furnizarea de echipamente de telecomunicatii, a inchiriat o suprafata de 8.000 mp de spatii de birouri in myhive IRIDE | nineteen, dezvoltata de catre Immofinanz si situata in nordul Bucurestiului, pe strada Dimitrie Pompeiu.

Cu un portofoliu de cladiri de spatii de birouri vechi de peste zece ani, Immofinanz incearca sa tina pasul cu alti dezvoltatori din Capitala, precum Skanska sau Globalworth care au construit un volum important de spatii de birouri in ultima perioada. De exemplu, cladirea de birouri myhive IRIDE | nineteen se afla in prezent intr-un amplu proces de modernizare, cu scopul de a o adapta la nevoile actuale ale chiriasilor, de la sustenabilitate pana la asigurarea diverselor facilitati si servicii.

Noul spatiu inchiriat de Rohde&Schwarz Topex urmeaza sa gazduiasca atat zona de productie si integrare sisteme, amplasata la parter si la primul etaj, cat si birourile, la etajele al doilea si al treilea. Tranzactia a fost intermediata de catre compania de consultanta imobiliara Crosspoint Real Estate.

Cladirea de birouri myhive IRIDE | nineteen face parte din IRIDE, parcul de afaceri ce apartine Immofinanz. In ceea ce priveste activitatea de inchiriere in primul semestru al anului 2019, industria IT&C continua sa fie cea mai activa, reprezentand 42% din total, urmata de sectorul financiar, cu 15%, potrivit Crospoint Real Estate.

Numarul semnificativ de noi livrari pe piata de spatii de birouri se reflecta in faptul ca 36% din contractele de inchiriere din primul semestru 2019 au fost relocari.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri