Commons va deschide in luna octombrie din acest an al treilea spatiu de coworking din Bucuresti. Acesta va fi amplsat in zona Baneasa, in cladirea de spatii de birouri Victoria Business Park, dezvoltata de catre austriecii de la Immofinanz inainte de criza financiara.

Cu o suprafata de 1.200 de metri patrati, spatiul poate acomoda pana la 200 noi membri, in zona dedicata birourilor de tip hot desk si spatii de birouri private. Odata cu lansarea Commons Baneasa, suprafata totala de birouri operate de Commons in Bucuresti va depasi 4.000 de metri patrati, arata operatorul de coworking.

Asemanator celorlalte spatii pe care Commons le gestioneaza in capitala, pretul unui birou incepe de la 190 de euro / persoana si poate ajunge pana la 300 de euro / persoana. David Canta, co-fondator Commons, arata ca operatorul are ca obiectiv sa ajunga la o comunitate de peste 500 de membri pana la inceputul anului urmator.

Victoria Park din nordul Capitalei, detinuta de fondul austriac de investitii Immofinanz, dispune de o suprafata inchiriabila de peste 5.700 mp si constituie una dintre cele mai vechi cladiri de spatii de birouri construite in Bucuresti.

Sursa foto: Immofinanz

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri