Prime Kapital, unul dintre cei mai activi dezvoltatori de centre comerciale, incepe lucrarile pentru proiectul Mall Moldova din Iasi, care va include un hypermarket Carrefour si peste 100.000 de metri patrati inchiriabili.

Proiectul va dispune si de o suprafata de 15.000 de metri patrati destinati petrecerii timpului liber (40 de restaurante, un cinematograf IMAX si 4DX, sala de fitness, locuri de joaca pentru copii) si 3.000 de locuri de parcare. Durata estimata a constructiei este de 18 luni.

Prima Kapital deruleaza, in prezent, si o alta dezvoltare imobiliara in Iasi, Silk District, care constituie un proiect de regenerare urbana al fostei platforme Tomiris. "Investim prin intermediul celor doua proiecte peste 350 de milioane de euro in comunitatea locala, fapt ce va aduce la dezvoltarea de mii de locuri de munca si contributii de sute de milioane de euro la bugetele locale pe parcursul urmatorului deceniu", a declarat Mihail Vasilescu, partener Prime Kapital.

Mall Moldova este pozitionat pe o suprafata totala de 40 de hectare intr-o zona rezidentiala in expansiune la intrarea de vest a orasului. Prime Kapital este un dezvoltator, investitor si operator imobiliar important, activ in Europa Centrala si de Est. Fondatorii afacerii activeaza in piata imobiliara din Romania si din regiune de mai bine de un deceniu.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri