Portland Trust a semnat un contract de pre-inchiriere cu Ubisoft Bucuresti pentru aproximativ 30.000 de metri patrati, in proiectul de spatii de birouri J8 Office Park, situat in zona Bucurestii Noi, in imediata apropiere a statiei de metrou Jiului.

Ubisoft, unul dintre cei mai mari dezvoltatori de jocuri video la nivel mondial, isi va muta sediul in cladirea J8 Office Park. Proiectul va avea aproximativ 24.000 mp de spatii de birouri, care se vor intinde pe sase etaje, avand la parter o sala de conferinta, un restaurant si un centru de fitness. In plus, Ubisoft a mai inchiriat 6.000 mp in cladirea adiacenta, care va gazdui echipele companiei din Bucuresti.

"J8 Office Park este fosta fabrica de paine Pajura si va fi un nou proiect de birouri de inalta calitate, care va incorpora cateva concepte noi in designul spatiilor", spune Florin Furdui, country manager al Portland Trust in Romania.

Cladirea de spatii de birouri J8 este situata in nordul zonei centrale a Bucurestiului si va fi finalizata in vara anului 2021. Portland Trust este una dintre cele mai importante companii de dezvoltare imobiliara din Europa Centrala, care a fost infiintata in anul 1997.

Activa in Romania si Republica Ceha, compania a realizat o gama larga de proiecte imobiliare, de la supermarketuri si centre comerciale regionale, la cladiri de birouri si parcuri industriale si logistice. Portland Trust a construit pana in prezent peste 800.000 metri patrati inchiriabili de spatii comerciale noi. Compania are in administrare aproximativ 200.000 metri patrati de spatii de birouri.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri