9 Octombrie 2019

NEPI va inaugura centrul comercial Promenada Sibiu luna viitoare, in urma unei investitii de 100 mil. euro



NEPI Rockcastle, unul dintre cei mai activi dezvoltatori de spatii de retail din Romania, a anuntat ca centrul comercial Promenada Sibiu, situat in zona Garii Centrale, va fi inaugurat pe 14 noiembrie anul curent. Promenada Sibiu constituie rezultatul unei investitii de 100 milioane de euro.

"Investitia in Promenada Sibiu este una dintre cele mai mari pe care NEPI Rockcastle le-a facut pana acum in Romania, in afara Bucurestiului" a spus Dorinel Udma, asset manager NEPI Rockcastle. Promenada Sibiu este cel de-al 19-lea centru comercial dezvoltat de NEPI Rockcastle. Acesta a fost construit pe un teren de 4,2 ha si dispune de o suprafata inchiriabila de 42.200 de metri patrati.

Amplasat in centrul Sibiului, noul mall va aduce primul cinema multiplex din oras, cu 9 sali de proiectie, avand o capacitate totala de 1.400 de locuri. Vizitatorii Promenada Sibiu vor dispune de o parcare dispusa pe 4 niveluri, cu o capacitate totala de 1.600 de locuri, 400 dintre acestea avand acces direct la cinema, food court si locul de joaca pentru copii.



Citeste si