15 Octombrie 2019

Sanamed isi va muta activitatea in proiectul de spatii de birouri Business Garden Bucharest, dezvoltat de Vastint in Capitala



Sanamed, unul dintre cei mai mari jucatori din domeniul serviciilor private de diabet din Romania, isi va reloca activitatea in proiectul de spatii de birouri Business Garden Bucharest, pe o suprafata de 3.900 mp, odata cu 2020. Business Garden Bucharest este dezvoltat de catre Vastint Romania.

Complexul de spatii de birouri Business Garden Bucharest, pre-certificat LEED Platinum, este situat in zona central vestica a Bucurestiului, la intersectia dintre Calea Plevnei si pasajul Basarab. Business Garden Bucharest include trei cladiri de birouri de clasa A, cu o suprafata inchiriabila totala de aproape 43.000 mp, cu servicii publice si comerciale disponibile la parter.

Cladirile sunt inconjurate de o gradina interioara ce reprezinta 30% din suprafata totala a centrului de afaceri, pasarele pietonale cu banci si facilitati Wi-Fi pentru activitati recreative. Business Garden Bucharest dispune si de parcare pentru biciclete, vestiare si dusuri pentru biciclisti.



Citeste si