Prime Kapital anunta aprobarea PUZ-ului pentru Avalon Estate, unul dintre proiectele rezidentiale din zona Pipera cu cele mai mari dimensiuni. In cadrul celor 8,1 hectare ale ansamblului sunt incluse 746 de locuinte.

Potrivit dezvoltatorului, Avalon Estate va dispune de o densitate redusa de locuinte, cu un regim maxim de inaltime de 4 etaje, parcari subterane sau acoperite, zone pietonale, un club privat cu gradina, o zona cu piscina, restaurant, doua studiouri de fitness si spatii de retail. Mai mult de o treime din suprafata totala este ocupata de spatii verzi si de agrement.

Avalon Estate va fi accesibil dinspre Bulevardul Barbu Vacarescu, Calea Floreasca si Bulevardul Dimitrie Pompeiu si va include un numar de 104 townhouse-uri, 16 vile, 54 apartamente parkview si 572 apartamente urbane.. Prime Kapital anunta, de asemenea, ca va aplica pentru o singura autorizatie de construire pentru intregul proiect si nu pentru fiecare faza in parte.

Lucrarile de constructie vor incepe in curand, iar primele unitati vor fi livrate in anului 2020. Spre deosebire de abordarea tipica prin care infrastructura rutiera se dezvolta la finalul proiectului, lucrarile de infrastructura se vor realiza in avans si pentru intregul proiect, odata cu primirea autorizatiei de construire.

Prime Kapital este un dezvoltator, investitor si operator imobiliar important, activ in Europa Centrala si de Est. Fondatorii afacerii activeaza in piata imobiliara din Romania si din regiune de mai bine de un deceniu.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri