Cordia Magyarország, o divizie a grupului imobiliar Futureal planuieste construirea unui cartier rezidential in Bucuresti, in valoare de aproximativ patru miliarde de forinti, a anuntat presedintele grupului, Tibor Foldi, cu ocazia unei conferinte de presa din Budapesta, relateaza bbj.hu.

Cordia Romania va construi un complex rezidential de lux, compus din 125 de case, in una din zonele verzi ale Bucurestiului. Cordia interntioneza sa intre pana la sfarsitul acestui an si pe pietele din Cehia si Bulgaria.

"Avem incredere in filosofia companiei noastre si ca noile noastre solutii vor aduce rezultate similare in viitor, obiectivul nostru fiind acela de a deveni un actor imobiliar capabil sa intampine provacarile si sa mentina mereu in minte calitatatea si grija pentru clienti", a declarat Foldi. "Conform planurilor noastre, anul 2006 a reprezentat doar inceputul ambitiilor de dezvoltare pe termen lung a companiei noastre si a extinderii in Ungaria precum si in Europa centrala si de est", a adaugat el.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Primaria Capitalei: 9 MIL. euro aprobate pentru Rabla TAXI