Scandia Food, unul dintre cei mai mari producatori de conserve din Romania, are intentia de a investi in Sibiu peste 30 de milioane de euro pentru dezvoltarea unui proiect rezidential, desfasurat pe o suprafata de aproximativ 70.000 de metri patrati. Ansamblul rezidential ar urma sa fie construit pe platforma logistica a vechii fabrici Scandia Sibiu.

Amplasat pe platforma logistica a vechii fabrici Scandia, proiectul rezidential va include sapte cladiri cu regim de inaltime redus cu un total de 600 de apartamente de 2, 3, 4 camere si studio-uri, numeroase spatii de servicii, peste 800 de locuri de parcare pentru zona rezidentiala si pentru cea comerciala, parcuri si spatii verzi, zone de joaca si de relaxare pentru copii, precum si o pista pentru biciclete.

"Dezvoltarea unui produs rezidential in Sibiu a venit pe fondul evolutiei pietei imobiliare. Proiectul este in faza de dezvoltare, PUZ -ul este obtinut anul acesta si suntem deschisi oricaror oportunitati de asociere sau vanzare", a declarat Andrei Ursulescu, director general Scandia Food.

Sibiul reprezinta una dintre principalele piete rezidentiale din Romania, potrivit datelor companiei SVN Romania, consultantul si agentul proiectului. Astfel, anual se livreaza peste 2.000 de apartamente si case in oras si imprejurimi, ultimii 12 ani aducand finalizarea a peste 17.000 de locuinte in Sibiu. Pretul apartamentelor in zona in care va fi construit ansamblul rezidential dezvoltat de Scandia Food porneste de la 39.000 de euro + 5% TVA

Scandia Food si-a extins operatiunile in anul 2018 prin achizitia unei noi fabrici de conserve de peste in Spania. Incepand cu 2019, Scandia Food a adaugat in portofoliu brandul Sunset - produse de tip caju, fistic, fructe nobile; iar in 2018 s-au adaugat brandurile Grandes Hoteles, Tapas si Pombina, odata cu preluarea companiei spaniole Thenaisie Provote.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri