Cea mai inalta cladire de birouri din Romania se construieste in Iulius Town Timisoara *155 de metri inaltime * 27 de etaje * office, retail, centru de conferinte si hub medical, in aceeasi cladire * facilitati pentru angajati * 13.000 locuri de munca * „cladire verde”, inconjurata de parc

Demisol si parter - magazine, restaurante si cafenele tematice. Etajul 1 - centru de conferinte. Doua etaje intermediare - hub medical cu multiple specializari. Alte 24 de niveluri - spatii de birouri premium. Asa arata „harta” pe verticala a celor care vor lucra in cladirea United Business Center 0 (UBC 0), cel mai inalt imobil office din Romania, parte a Iulius Town Timisoara, primul ansamblu mixt din vestul tarii. Lucrarile de construire sunt in plina desfasurare si se deruleaza intr-un ritm alert, cladirea urmand a fi livrata in ultimul trimestru al anului 2020.

Cea mai spectaculoasa belvedere asupra Timisoarei

Un proiect „ametitor”, atat prin inaltime, cat si prin amploarea etapelor de dezvoltare. Cu o suprafata construita de peste 77.000 mp, UBC 0 presupune lucrari de amploare, dar si o cantitate impresionanta de materiale. Peste 43.500 de metri cubi de beton si peste 1.700 de tone de armatura se vor folosi pentru ridicarea cladirii, iar peste 280 de piloti forati au fost necesari pentru sustinerea unei astfel de constructii. Imobilul va fi acoperit cu fatada integral din sticla, pentru a asigura un aport ridicat de lumina naturala, dar si pentru a permite vizibilitatea asupra panoramei Timisoarei din orice unghi. In total, peste 26.000 mp de sticla cu grad ridicat de eficienta termica vor asigura confort si economie de energie, dar si o priveliste unica pentru angajatii din cladire. Proiectul pe verticala va fi parcurs cu 12 ascensoare de mare viteza si va permite accesul direct din parcul amenajat in Iulius Town Timisoara.

Suprafete generoase, aerisite si luminoase, tip open space, care ajung pana la 2.000 mp pe nivel, spatii fara coloane interioare, scaldate in lumina naturala, cu dotari si tehnologii ultramoderne si solutii eficiente din punct de vedere energetic sunt o parte din atuurile cladirii UBC 0, care seteaza noi standarde pe piata office in privinta confortului si dotarilor pe care le ofera.

Concept inovativ, dezvoltat pe verticala

UBC 0 este o cladire ultramoderna si ultracentrala, gandita sa simplifice programul zilnic al celor care isi vor desfasura activitatea in birourile premium. Si asta pentru ca imobilul combina segmentul office cu magazine, restaurante si cafenele, dar si cu spatii pentru evenimente corporate si chiar clinici medicale.

Centrul de conferinte de la etajul intai va fi dedicat segmentului corporate si va include sapte sali, de marimi diferite, care vor putea gazdui atat seminarii tematice, conferinte sau congrese cu peste 220 de participanti, cat si traininguri sau intalniri de afaceri restranse, cu pana la 45 de invitati.

O componenta inedita este hub-ul medical, care va functiona pe doua etaje, pe o suprafata de peste 3.000 mp, fiind cel mai mare de acest tip din zona de vest a tarii. Aici vor fi oferite servicii complete, de diagnosticare si tratament, pe multiple specialitati medicale, care vor trata, in principal, multe dintre afectiunile specifice lumii moderne actuale, cu impact asupra evolutiei si calitatii vietii.

Parc, beneficii dedicate si acces la facilitatile unui proiect mixt

Asemenea celorlalte cladiri de birouri din ansamblu, UBC 0 este o „cladire verde”, fiind proiectata si construita in conformitate cu cele mai inalte standarde internationale de sustenabilitate. In plus, este dotata cu dusuri si vestiare pentru angajatii care vin la birou cu mijloace alternative de transport, in intregul ansamblu fiind amenajate peste 800 de spatii de parcare pentru biciclete. Mai mult, cei care lucreaza in UBC 0 sunt conectati cu natura, pentru ca au acces direct la Iulius Gardens, un parc de peste 43.700 de mp, amenajat cu arbori maturi, suprafete generoase de gazon, lac, spatii de relaxare, piatete pentru evenimente si numeroase atractii pentru petrecerea timpului liber.

Pentru ca face parte dintr-un ansamblu mixt, UBC 0 implementeaza conceptul „well being” si ofera echilibrul perfect „work – life”. In imediata proximitate, angajatii au la dispozitie cea mai mare suprafata de retail din afara Bucurestiului, de 120.000 mp si 450 de magazine, acces la numeroase servicii, inclusiv cele ale institutiilor publice, gradinita si scoala primara, centru de fitness, un concept de cinema VIP, cu cina si film all inclusive, un food court generos, restaurante si cafenele cu meniuri „business lunch”, peste 4.000 de spatii de parcare si multe alte facilitati. La acestea se adauga si un program de fidelizare, care le ofera discounturi de pana la 30% la numeroase magazine si locatii din Iulius Town.

Din ultimul trimestru al anului 2020, cea mai inalta cladire de birouri din Romania va livra 52.000 mp de spatii office clasa A, care vor consolida polul de business al regiunii de vest in proiectul mixt Iulius Town Timisoara. Impreuna cu cele trei cladiri de birouri deja functionale, va forma un district de business de peste 100.000 mp, care va concentra cele mai importante companii din domeniul IT, automotive si customers support si va crea 13.000 de locuri de munca. Iulius Town este o investitie de peste 442 de milioane de euro a companiilor IULIUS si Atterbury Europe.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri