NEPI Rockcastle anunta finalizarea lucrarilor de reamenajare a zonei Food Court din Mega Mall Bucuresti, realizate in urma unei investitii de 3,2 milioane euro. Potrivit dezvoltatorului, suprafata de 10.000 mp a fost renovata si organizata sub forma unui "mini-oras indoor".

In noua zona Food Court din Mega Mall spatiile sunt delimitate si compartimentate in mai multe "vecinatati", structurate precum niste "mini-cartiere" ale unui oras, arata NEPI Rockcastle. Conceptul de design a fost realizat de Corvin Cristian Studio.

"Food Court-ul este o ancora pentru centrele comerciale, iar asteptarile vizitatorilor sunt foarte mari. Pentru clientul modern, mall-ul este mai mult decat un spatiu pentru cumparaturi - a devenit parte integranta din comunitate", a declarat Alexandru Suiu, center manager Mega Mall.

Mega Mall

Mega Mall este unul dintre cele mai recent construite centre comerciale din Bucuresti, in urma unei investitii de 165 de milioane de euro. Centrul acopera in total 220.000 metri patrati si face parte din portofoliul NEPI Rockastle.

Mall-ul dispune de un spatiu inchiriabil de aproximativ 76.000 de metri patrati, dispusi pe 5 niveluri, si gazduieste peste 200 de magazine, dar si o parcare cu o capacitate de aproximativ 3.000 de locuri dispuse pe 7 niveluri, dintre care 1.000 sunt situate pe acoperis.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri