Centrul comercial Promenada Sibiu, detinut de fondul de investitii NEPI Rockcastle, si-a deschis portile pe 14 noiembrie, la ora 10:00. Situat pe Str. Lector, nr 1-3, in zona centrului vechi al Sibiului, cel mai nou centru comercial din oras a fost dezvoltat in urma unei investitii de 100 de milioane de euro.

Promenada Sibiu gazduieste peste 150 de magazine si spatii comerciale, inclusiv cel mai nou concept de hypermarket Kaufland, primul cinematograf multiplex din oras, CineGold, si peste 2.600 mp de food court.

Promenada Sibiu se desfasoara pe 4 niveluri si dispune de o suprafata inchiriabila de 42.200 de metri patrati, ocupata in prezent in proportie de peste 99%. Proiectul prevede 1.600 de locuri de parcare, dispuse pe 4 niveluri. Dintre acestea, 400 sunt situate la nivelul 2, cu acces direct la zona de food court si cinematograf.

Promenada Sibiu

"Promenada Sibiu este un centru comercial de ultima generatie, un nou standard pentru retailul romanesc si un reper de arhitectura pentru industria de profil. Prin Promenada Sibiu vom oferi o noua imagine orasului, ce va atrage nu doar localnici, dar si vizitatori din regiune si, bineinteles, turisti. Am acordat o atentie deosebita mixului comercial cu cel de divertisment, pentru ca a merge la mall nu mai este doar acea activitate clasica, dedicata cumparaturilor de haine. In 2019 este o destinatie de entertainment, de noi descoperiri culinare sau de petreceri, alaturi de prieteni si familie", declara Dorinel Udma, center manager Promenada Sibiu si asset manager NEPI Rockcastle.

Promenada Sibiu

Cine Gold deschide in Promenada Sibiu primul cinematograf multiplex cu 9 sali de proiectie, 1.400 de locuri. In zilele inaugurale, in perioada 14-17 noiembrie, vizitatorii se pot bucura de cumparaturi la preturi reduse cu pana la 80%, potrivit NEPI Rockcastle.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri