Max de Groot este noul director de achizitii pentru Europa Centrala si de Est al ING Real Estate Investment Management (ING REIM), pozitie din care va gestiona active de circa un miliard euro ale ING Property Fund Central and Eastern Europe, care va investi si in Romania, potrivit Meltzer PR Group. El a fost numit la inceputul acestui an, a comunicat recent ING. Max de Groot va conduce echipa de achizitii din Polonia, Republica Ceha, Slovacia, Ungaria, Romania si Austria.

De Groot s-a alaturat echipei ING REIM, in 2000, ca administrator de active ale ING Dutch Retail Fund. In 2004, el a fost numit director de achizitii pentru biroul din Praga al diviziei pentru Europa Centrala a ING REIM.

"Suntem incantati ca Max de Groot va continua sa creasca si sa diversifice portofoliul de achizitii din Europa Centrala si de Est", a spus, potrivit NewsIn, seful echipei de achizitii pentru Europa Continentala a ING REIM, William Rowson.

ING REIM este prezent si in Romania si si-a stabilit o tinta de alocare de circa 20% din marimea totala a fondului, rezultand intr-o investitie maxima de aproximativ 200 milioane euro a acestui fond in Romania, potrivit unor declaratii din luna octombrie ale ofiterului de presa al Melzer PR Group, Petra Chalupa, reprezentant al companiei care se ocupa de relatiile cu publicul ale ING Real Estate.

Chalupa a declarat ca expansiunea economica a Romaniei, care se asteapta sa se mentina, duce la dezvoltarea pietei imobiliare. ING Property Fund Central and Eastern Europe este centrat pe investitii imobiliare simple si cu valoare adaugata in Polonia, Republica Ceha, Ungaria, Slovacia, Romania si Austria si, potrivit oficialilor ING Real Estate, randamentul fondului va fi in jurul a 10%-11%.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Citește și
Manager: Suntem în mijlocul furtunii, dar piața de construcții nu e încă blocată
Setari Cookie-uri