Compania israeliana Atlas Estates Limited cumpara un teren cu o suprafata de 32.000 de metri patrati in Bucuresti, pentru care a platit 70,2 milioane de lei (27 milioane de dolari), informeaza NewsIn citand ynetnews. Atlas Estates Ltd. cumpara in Romania si Slovacia terenuri de 29 milioane dolari, iar, in Plonia, investeste 14 milioane dolari in achizitia unei cladiri de birou in Gdansk.

Terenul de 3,2 hectare din Bucuresti se afla intr-o fosta zona industriala amplasata langa Piata Obor si va fi folosit pentru dezvoltarea unui proiect imobiliar cu spatii rezidentiale si comerciale. Cladirile aflate pe terenul achizitionat vor fi demolate in urmatoarele sase luni pentru a lasa cale libera proiectului.

Compania a mai achizitionat, anul trecut, 80% din drepturile de proprietate asupra unui teren in suprafata de 5,6 hectare in zona de nord a Bucurestiului, contra unei sume de 3,8 milioane de euro. Terenul are un potential de dezvoltare a 200.000 de metri patrati de locuinte.

Activele detinute de Atlas Eastes Limited sunt administrate prin intermediul Atlas Management Company (AMC), o companie formata de RP Capital Partners, Elran (D.D.) Real Estate Limited si RI Limited. Atlas este listata pe piata alternativa de investitii (AIM) din Londra.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri