Homing Properties, companie de dezvoltare imobiliara de lux creata de catre trei antreprenori spanioli, Tomas Manjon, Diego Stuyck si David Tortosa (foto in articol), anunta finalizarea lucrarilor de constructii in cadrul ansamblului rezidential Trastevere din Bulevardul Erou Iancu Nicolae din cartierul Pipera din Capitala.

Formata din 48 de apartamente si trei spatii comerciale, cladirea are parcare proprie, include o sala de gimnastica, o zona de socializare pentru adulti, un spatiu de joaca interior pentru copii si o piscina cu o amprenta de 500 mp pe acoperis. Ansamblul rezidential se intinde pe o suprafata de aproximativ 6.000 mp, iar valoarea investitiei se ridica la aproximativ 6 milioane de euro.

"In acest moment mai avem de vanzare un penthouse, trei apartamente la parter cu gradini si cateva apartamente de 3 si 4 camere. Majoritatea cumparatorilor au intre 35-45 ani, venituri peste medie", a declarat Tomas Manjon (foto dreapta), unul dintre fondatorii Homing Properties.

Antreprenorul spaniol declara intr-un interviu Wall-Street.ro, la momentul startului lucrarilor de constructii in cadrul proiectului Trastevere, ca "piata rezidentiala din Romania dispune de un potential ridicat, deoarece "exista o cerere foarte mare pentru locuintele existente, alimentata de cresterea salariilor populatiei si accesul facil la finantare. Pe de alta parte, riscurile principale sunt reprezentate de modificarea pretului la terenuri, care depinde de economie, precum si de lipsa de siguranta juridica, care tine de politica".

Homing Properties mai are in portofoliu 2 ansambluri rezidentiale, Triana, pe Soseaua Pipera nr.146, cu 51 de apartamente, pentru care se estimeaza finalizarea in trimestrul al patrulea din 2020 si un alt proiect de 45 de apartamente in zona Gradina Icoanei.

"Pentru anul 2020 dorim sa ne consolidam ca un nume de referinta pe piata rezidentiala de de top si ne vom concentra pe cresterea portofoliului nostru de proiecte in zona Pipera si in alte locatii foarte speciale din centrul Bucuresti", mai explica Tomas Manjon.

Acestia mai detin in Romania compania de constructii Mantor. In total cele doua companii au afaceri cumulate de 12 milioane de euro si 60 angajati

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri