Regus, unul dintre cei mai importanti jucatori din piata de spatii de lucru flexibile, lanseaza in Romania campania globala #WorkCloser, prin care pune gratuit la dispozitia corporatiilor si antreprenorilor, spatiile de lucru din cele noua centre de coworking ale sale, pentru cei care lucreaza in perioada sarbatorilor.

"Credem ca oamenii trebuie sa lucreze cat mai aproape de cei dragi lor. De aceea, am decis sa deschidem portile centrelor noastre si oferim gratuit spatiile de lucru pentru angajatii companiilor multinationale, sau pentru antreprenorii care vor un spatiu de lucru mai aproape de casa lor, in perioada sarbatorilor. Astfel ca pot lucra dintr-un birou complet echipat, sau din zona de coworking cu toate functionalitatile tehnice, si, in acelasi timp, cat mai aproape de casa. Centrele noastre acopera toate zonele din capitala, asa ca oriunde ai locui, ai o optiune de birou aproape de locuinta ta", declara Ramona Predescu (Iacob), country manager IWG Romania.

Regus a inceput activitatea din Romania in Bucuresti, in anul 1999, si acum detine in Capitala aproximativ 15.000 de mp de spatii flexibile de lucru: Regus Sun in sud, Regus Anchor in vest, Regus Green Gate in centru-vest, Regus City Center in zona Universitate, Regus Primavera - la Piata Romana, Regus Charles de Gaulle, iar in nord Regus Floreasca, Regus Hermes si Regus Iride.

Regus

Campania #WorkCloser se deruleaza in centrele Regus din Europa, SUA si Canada si este un proiect de implicare a companiei in a arata puterea pe care o au solutiile de lucru flexibile in eficientizarea productivitatii pentru companii, in timp ce asigura un work life balance real pentru angajati.

Perioada in care spatiile Regus pot fi accesate gratuit in cadrul campaniei #WorkCloser este 16 decembrie 2019 - 5 ianuarie 2020.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri