River Development, companie care dezvolta proiectul imobiliar The Light, anunta semnarea unui contract de inchiriere cu centrul de wellness Sweat Concept One pentru 2.210 mp de spatii de birouri in cadrul primei cladirii de profil a ansamblului - The Light One. Noul chirias va prelua spatiul din aceasta luna, iar deschiderea centrului va avea loc in martie 2020.

"Prin ansamblul The Light ne dorim sa revitalizam arealul central-vestic al Bucurestiului printr-un concept de office si living updatat la nevoile si asteptarile consumatorului modern. Suntem increzatori ca prima cladire de birouri, The Light One, va deveni in scurt timp o cladire-simbol care va redefini arhitectura urbana din vestul Capitalei", a declarat Ion Radulea, CEO River Development.

The Light este proiectat pe baza unui concept mixed-use care, la finalizare, va fi format din trei cladiri de birouri (94.834 mp supafata inchiriabila) si un ansamblu rezidential (196 apartamente), completate de facilitati conexe, precum spatii de promenada, spatii verzi sau zone dedicate pentru retail.

Noul club de wellness Sweat se va intinde pe o suprafata de 2.210 mp si va ocupa partial etajele 10 si 11 ale cladirii The Light One. Clubul va dispune de zona de work-out, zona de antrenament functional, zona de cycling, zona de aerobic, simulator virtual de cycling, zona de masaj, juice bar si o terasa exterioara la etajul 11 ce include zone de work-out in aer liber, precum si saune exterioare si hot-tub-uri japoneze.

Alaturi de cel mai nou chirias al cladirii, in noiembrie, Regina Maria a deschis in The Light One cea mai mare policlinica privata de pediatrie din Bucuresti intr-un spatiu de 2.160 mp.

The Light One are o suprafata inchiriabila de 21.653 mp, un regim de inaltime de 11 etaje supraterane si doua subsoluri, avand o suprafata inchiriabila pe etaj de 2.100 mp si este dotata cu 6 lifturi. Complexul pune la dispozitie viitorilor chiriasi si un numar de 293 de locuri de parcare, dintre care 250 de locuri distribuite pe doua niveluri in subteran si alte 43 de locuri supraterane.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri