Dupa exit-ul din Flanders Residences, antreprenorul Horia Chioseaua are in plan sa dezvolte trei proiecte rezidentiale, a caror valoare de piata va depasi 25 de milioane de euro, in zona centrala a Capitalei, prin intermediul companiei Millstone Developments. Lucrarile vor incepe in primavara lui 2020, iar fiecare proiect va avea intre 20 si 40 de apartamente, cu preturi de pornire de la 210.000 euro.

"Dupa un exit din Flanders Residences, ne axam pe zona centrala a Capitalei si suntem convinsi ca aceste trei noi proiecte vor fi un adevarat patrimoniu pentru Millstone Developments. Construim apartamente contemporane, care trec testul timpului prin stilul arhitectural", spune Horia Chioseaua (foto), founding partner si managing director Millstone Developments.

Primele doua proiecte vor purta numele ariei in care se gasesc: Virgiliu 21-23 si Voievozi 63. Toate proiectele se gasesc in diferite faze ale autorizatiei de construire. Lucrarile vor incepe in primavara anului 2020 pentru Virgiliu 21-23, iar startul celui de-al treilea proiect este planificat pentru inceputul lui 2021.

Pentru primele doua cladiri, Millstone Developments a ales sa lucreze cu AND Architects, cunoscutul birou de arhitectura din Bucuresti, in timp ce al treilea proiect va fi creat de catre KXL Architectural Bureau.

Exit-ul din Flanders Residences a a fost anunta la inceputul acestui an. Prima faza a proiectului Flanders Residence, situat pe malul lacului Grivita, a cupris un numar de trei cladiri de inaltime mica, cu un numar total de 39 de unitati, iar a doua faza, alte noua cladiri cu cate trei etaje si un ultim nivel retras. Intr-o faza ulterioara a fost adaugat si un spatiu de agrement naval, pe malul lacului Grivita.

Millstone Developments a fost fondata in 2016 de catre Johan Rogiers si Horia Chioseaua.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri