Fondul de investitii britanic City Capital Property Limited a achizitionat la inceputul anului o cladire de birouri in valoare de 10 milioane euro, situata in zona de nord a Capitalei, langa parcul Herastrau, a anuntat un comunicat al CB Richard Ellis.

Imobilul are o suprafata totala de aproape 6.000 de metri patrati, din care 3.300 de metri patrati reprezinta suprafata inchiriabila. Cladirea este dispusa pe sase nivele, doua subterane si circa 60 de locuri de parcare, potrivit NewsIn.

In prezent, imobilul este inchiriat de operatorul de servicii si comunicatii prin cablu, UPC Romania, de la compania M&C Development, motiv pentru care a fost denumita "UPC Building". Tranzactia a fost intermediata de compania imobiliara CB Richard Ellis in anul 2005.

CB Richard Ellis este prezenta pe piata romaneasca din 2001 in orasele Bucuresti, Cluj, Timisoara, Constanta, Iasi. Compania are o retea de circa 300 de birouri in peste 50 de tari si un numar de 17.000 de angajati in intreaga lume. in doar cativa ani, compania a intermediat mai multe tranzactii rezidentiale, industriale si de birouri, incurajand investitiile in acest sector.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Citește și
Antreprenor:Privații au năvălit cu cereri. Intervenția statului trebuie limitată
Setari Cookie-uri