Ion Tiriac pregateste ridicarea unui complex rezidential de lux, in zona Giulesti, in apropierea Podului Grant, pe un teren achizitionat, la putin timp dupa Revolutie. Pe cei 25.770 metri patrati functiona Societatea Romana de Ascensoare IFMA.

In acest moment, au inceput demolarile cladirilor IFMA, in locul carora vor straluci apartamente si penthouse-uri. In doar cateva zile, totul a fost pus la pamant.

Afacerea uriasa va aduce penthouse-uri dotate cu piscine, spa si tot ce inseamna aparatura de ultima generatie. In acest moment, nu stim daca va fi daramat si turnul IMFA, de 144 de metri, considerat in trecut cea mai sigura cladire, in cazul in care Capitala este lovita de un seism.

Cititi mai mult pe DigiSport.ro

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri