Amdaris, furnizorul international de aplicatii software, a inchiriat o suprafata de 1.000 metri patrati in cladirea de spatii de birouri United Business Center (UBC) 3 din Timisoara, parte a proiectului imobiliar mixt Iulius Town, unde va opera un centru de dezvoltare IT si suport.

Amdaris este o companie fondata in 2009 in Bristol, Marea Britanie, specializata in dezvoltarea si implementarea de servicii web, software si mobile pentru clienti globali din numeroase sectoare de activitate. In prezent, Amdaris are patru birouri amplasate atat in Europa, cat si in Orientul Mijlociu. In vestul Romaniei, furnizorul software este prezent din 2012, iar de la inceputul acestui an, centrul sau de dezvoltare se afla in cladirea de birouri UBC 3, parte a proiectului mixt Iulius Town.

"Cu o crestere substantiala a numarului de proiecte internationale pe care le dezvoltam, am experimentat un interes extrem de ridicat din partea comunitatii locale de programatori in ceea ce priveste oportunitatile profesionale disponibile in cadrul Amdaris (inregistrand o crestere de peste 63% in anul 2019), motiv pentru care am decis sa ne mutam sediul in Iulius Town", a declarat Anna Grier, director centru Amdaris Romania.

Centrul Amdaris din Iulius Town Timisoara este singurul pe care compania il are in Romania si reuneste aproximativ 70 de ingineri. In noul sediu, angajatii beneficiaza de facilitati si servicii precum relaxation room, caffeteria zone si o terasa care sa le stimuleze creativitatea.

Timisoara UBC 3 este cea de-a treia cladire de birouri clasa A operationala din ansamblul mixt dezvoltat de companiile Iulius si Atterbury Europe la Timisoara. Acest imobil office are o suprafata inchiriabila de peste 19.000 mp si va fi certificat LEED.

Iulius Town este una dintre cele mai importante investitii din vestul tarii, in valoare totala de 442 milioane de euro. Pe segmentul de spatii de birouri, Iulius Town are, in prezent, trei cladiri business in operare si una in dezvoltare, UBC 0. Aceasta va fi cea mai inalta cladire din Romania, cu 27 de etaje si 155 m inaltime.

Proiectul mixt Iulius Town include si cea mai mare suprafata de retail din afara Capitalei, un nou concept de cinema, cel mai mare centru de sanatate si fitness din Romania, trei sali de evenimente, restaurante si cafenele tematice, un parc, carusel pentru copii si aproximativ 4.070 de locuri de parcare.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri