Draxlmaier, furnizor de componente auto, a închiriat o suprafață de 1.700 mp în clădirea de spații de birouri Isho Offices din Timișoara, proiect mixt dezvoltat de către omul de afaceri Ovidiu Sandor. Compania germană are în prezent peste 100 de specialiști IT la Timișoara, iar echipa va continuă să crească și în acest an.

Dinamica din domeniul IT, dezvoltarea echipei de experți și evoluția operațiunilor pentru clienții companiei au determinat identificarea unui spațiu de lucru modern, cu un amplasament central, pentru desfășurarea activității, arată Radu Calomfirescu, manager IT Center la Draxlmaier Timișoara.

Odată cu tranzacția Draxlmaier, "Isho se conturează ca un hub în regiunea de vest pentru centrele de cercetare și devoltare și operațiuni cu valoare adăugată ridicată pentru companiile multinaționale din vestul țării", subliniază, de asemenea, Ovidiu Sandor, dezvoltatorul proiectului Isho.

Echipa este în căutare de profesioniști cu experiență în domeniul SAP. Specialiștii Centrului IT sunt implicați într-un program important de transformare tehnologică în cadrul companiei, de lungă durata: trecerea de la sistemele de planificare a producției dezvoltate intern către tehnologia SAP S4HANA.

Draxlamier și-a început activitatea în România în anul 1993 prin fabrica din Pitești, iar în prezent are în total cinci arii de producție care sunt, de asemenea, și centre de dezvoltare: Pitești, Satu Mare, Timișoara, Hunedoara și Brașov.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri