Crystal Investment, controlat de Dumitru Dragomir și de fiul acestuia, Bogdan Dragomir, dezvoltă un proiect de lux în apropierea Parcului Herăstrău. Ansamblul se va numi Herăstrău Park View și va cuprinde 72 de apartamente, spații comerciale și 94 de locuri de parcare.

Valoarea proiectului la finalizarea să este estimată la 14 milioane de euro + TVA. Proiectul va fi realizat într-o singură faza de construcție. "Tatăl meu a fost mereu atras de zona imobiliară și mi-a transmis și mie acest spirit. În trecut am mai dezvoltat și alte proiecte în București, spre exemplu în Cotroceni, Aviației și în Pipera. Acest nou proiect, Herăstrău Park View, este însă vârful nostru de lance" a declarat Bogdan Dragomir.

Vânzările proiectului Herăstrău Park View, au început în decembrie 2019 și sunt realizate exclusiv de către compania de consultanță imobiliară, The Concept, prin divizia premium, Heritage Properties.

"Tipul de clienți căruia ne adresăm este unul de top: executivi în companii mari, antreprenori, avocați, doctori, sportivi. Există o cerere reală pentru proprietăți premium în locații cheie în București. De la începutul vânzărilor aproape 1.000 de clienți s-au arătat interesați de proiectul Herăstrău Park View, majoritatea cu bugete între 120.000 și 250.000 euro și, dintre aceștia, 100 de clienți au venit la întâlniri cu consultanții noștri", a declarat Nicușor Milita, sales manager - North în cadrul The Concept.

Ansamblul Herăstrău Park View este situat pe Str. Horia Macelariu, la numai 2 minute de mers pe jos de intrarea nordică în Parcul Regele Mihai I (fost Herăstrău). Crystal Investment este un investitor activ în imobiliare, cu investiții până acum în cinci proiecte cu peste 400 de unități.

"Avem planuri de dezvoltare în continuare. Ne uităm constant după terenuri într-o zona de investiții între 10 și 20 milioane de euro", a declarat Bogdan Dragomir, directorul companiei. The Concept este unul dintre liderii pieței de servicii de vânzări și marketing pentru ansambluri rezidențiale de anvergură, portofoliul acesteia măsurând peste 1.300 unități cu o valoare de peste 150 milioane euro.”

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri