Globalworth, prin fundatia sa, donează 200.000 de euro organizației Crucea Roșie Română pentru necesare medicale și oferirea sprijinului logistic, uman și material pentru consolidarea răspunsului țării noastre la amenințarea cu noul coronavirus (COVID-19).

Materialele achiziționate în urma donației vor ajunge la Institutul Național Matei Balș, cea mai mare instituție medicală pentru boli infecțioase și prima pe linie în situația de urgență COVID-19. Fondurile oferite vor ajuta la achiziționarea de materiale de strictă necesitate cum ar fi: ventilatoare medicale destinate terapiei intensive, flacoane de dezinfectant, costume de protecție, ochelari de protecție, măști sanitare de unică folosință sau mănuși de protecție.

Ajutorul vine în continuarea campaniei de informare a populatiei desfășurate de Crucea Roșie Română la nivel național pentru limitarea răspândirii pe teritoriul României a noului coronavirus, SARS-CoV-2, care declanșează COVID-19.

"Noua formă de coronavirus a ajuns și în România și riscă să ne afecteze pe toți: de la cunoscuți, la familie, colegi sau prieteni. Este esențial să ascultăm toate sfaturile comunicate de instituțiile autorizate și, poate cel mai important, să fim solidari. Este momentul să ne unim forțele și să acționăm cât mai repede în punctele de maximă urgență, iar Crucea Roșie are un plan clar în acest sens. Ne dorim să îi sprijinăm în această miză comună, iar împreună avem toată încredere că vom reuși să limităm efectele negative asupra comunităților noastre din România și din Polonia și asupra întregii societăți în care trăim", a declarat Georgiana Iliescu, director executiv al Fundației Globalworth.

Intervenția Fundației Globalworth pentru susținerea eforturilor Crucea Roșie Română are ca prim obiectiv reducerea efectelor secundare asupra sănătății și a sistemului social, a mijloacelor de trai și a bunăstării populației. Contribuția este menită să promoveze implicarea comunitară eficientă și încurajarea unor schimbări de comportament atât în cadrul comunității de business, cât și în afara acesteia.

Globalworth, cel mai important proprietar si dezvoltator de spatii de birouri din Romania dupa valoarea activelor, activ in Romania si Polonia, unde detine un portofoliu evaluat la 30 iunie 2019 la peste 2,85 miliarde de euro. Peste 95% din acesta este reprezentat de active producatoare de venit, inchiriate catre aproximativ 685 de companii nationale si multinationale.

In Romania, Globalworth detine atat proiecte de spatii de birouri, precum Green Court, Globalworth Tower sau Renault Bucharest Connected cat si doua parcuri logisitice si industriale. Globalworth este prezenta in Bucuresti, Timisoara, Constanta si Pitesti, in timp ce in Polonia proprietatile sale se regasesc in Varsovia, Wroclaw, Lodz, Cracovia, Gdansk si Katowice.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri