Compania maghiara de recrutare ProfiPower a inchiriat 311 metri patrati de spatiu de birouri in cladirea de birouri Buzesti Office Building, situata in apropiere de Piata Victoriei, arata un comunicat remis NewsIn de catre CB Richard Ellis Romania, intermediarul tranzactiei.

Conform reprezentantilor CB Richard Ellis Romania, cladirea Buzesti Office Building, in care cei de la ProfiPower au inchiriat birouri, este una dintre cele mai vizibile dezvoltari ale zonei din Piata Victoriei, care este recunoscuta de analistii imobiliari drept cartierul financiar si administrativ principal din Capitala.

Proiectul Buzesti a adus pe piata mai mult de 6.000 metri patrati de spatii de birouri de clasa A, construite special pentru companiile internationale intrate pe piata romaneasca si este dezvoltat de compania E.E.I. Imobiliare. Buzesti Office Building este format din doua nivele de subsol, parter si opt nivele superioare. Imobilul a fost inchiriat in intregime, iar printre chiriasii se afla un trust de presa si biroul unei companii aeriene.

ProfiPower este o companie specializata in recrutare, dedicata plasarii profesionistilor cu studii universitare sau studii superioare in domenii precum finante, IT, resurse umane, vanzari si marketing, sanatate, drept si inginerie.

CB Richard Ellis isi are sediul central in Los Angeles si este unul din liderii de pe piata imobiliara internationala. Cu aproximativ 14.000 de angajati, compania ofera servicii proprietarilor, investitorilor si chiriasilor prin cele peste 250 de birouri din 48 de tari.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Cat investesc companiile pentru a recruta un IT-ist. Suma este ENORMA
Setari Cookie-uri