Societatea Comerciala UTI Headquarters va contracta de la HVB Leasing Romania un imprumut in valoare totala de 13,746 milioane de euro, plus TVA si dobanzile aferente, pentru a ridica un sediu de birouri pe terenul proprietatea societatii, potrivit informatiilor publicate in Monitorului Oficial, informeaza NewsIn.

Adunarea generala a actionarii au decis ca garantul imprumutului sa fie societatea Electroproiect SA Bucuresti. Aceasta din urma va garanta in favoarea finantatorului atat cu bunuri mobiliare, cat si prin constituirea unei garantii independente, avand o valoare de aproximativ 20,5 milioane de euro.

Actionarul majoritar al Electroproiect Bucursti este UTI Holdings B.V. cu un numar de 776 de actiuni, reprezentand 99,47 % din capitalul societatii. Societatea are in total un numar de 778 de actiuni.

UTI Grup cuprinde patru divizii specializate Sisteme si Servicii de Securitate, Tehnologia Informatiei si Comunicatii, Sisteme Militare, Instalatii si Constructii. UTI furnizeaza solutii pentru toata gama de obiective civile si industriale, proiectate in functie de specificul obiectivului.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Piata de birouri in ultimii 10 ani: de la City Gate la The Bridge
Setari Cookie-uri