Un numar 35 de proiecte rezidentiale totalizand peste 4.000 de apartamente cu o valoare totala de 750 milioane euro vor fi prezentate la prima editie a Targului de Apartamente Condomium 2007 care va incepe joi, 15 februarie 2007 la World Trade Plaza Bucuresti.

Peste 90 de modele de apartamente disponibile in ansamblurile rezidentiale mari din zona Capitalei, dar si de pe Litoral vor fi prezentate timp de patru zile in cadrul Targului de Apartamente de la World Trade Plaza, spune comunicatul organizatorilor. Valoarea totala a proiectelor expuse spre vanzare la Condomium 2007 depaseste 750 milioane de euro, fiind cel mai important volum de investitii din industria apartamentelor, reunit vreodata de o manifestare expozitionala de profil din Romania.

Doua dintre proiectele expuse vor fi lansate la vanzare, in premiera, cu aceasta ocazie. De asemenea, in cadrul expozitiei, vizitatorii vor putea consulta diverse oferte financiare de creditare, prezentate de cele mai importante institutii bancare, precum si de brokeri de credite din Romania. Caracterul complet al manifestarii este demonstrat si de oferta de decoratiuni interioare si dotari tehnice expuse.

In paralel cu targul, ProActive Business Communication si Plus Media organizeaza, pe data de 16 februarie, la World Trade Center, salile Beijing-Vienna, o conferinta de Real Estate destinata specialistilor, si la care vor participa reprezentanti ai autoritatilor, oameni de afaceri romani si straini, reprezentanti ai Asociatiei Romane a Agentiilor Imobiliare - care este si partenerul de excelenta al conferintei -, dar si membri ai federatiilor europene din domeniu.

Targul va fi deschis publicului larg incepand de joi, 15 februarie, pana sambata, 17 februarie, intre orele 10-19 si duminica, 18 februarie, intre orele 10-16

Pro Active Business Communication si Plus Media, sunt doua companii specializate in relatii publice si organizarea de evenimente, targuri si expozitii, care activeaza pe piata romaneasca de peste sase ani. Sub coordonarea acelorasi organizatori, se afla in pregatire Targul Regional de Apartamente Condomium Cluj Napoca si Salonul Condomium-DECO, care se vor desfasura in perioada 17-20 mai 2007, la Expo Transilvania Cluj Napoca.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri