Nu puțini suntem aceia care ne bucurăm la gândul de a avea în casa noastră un șemineu așa cum ne-am imaginat dintotdeauna și de avantajele care vin la pachet cu acesta: căldura specifică, experiența auditivă a lemnelor care trosnesc ca o simfonie terapeutică în toiul iernii friguroase sau atmosfera deosebită creată în jurul acestuia.

Aspectul, specificațiile tehnice și nu în ultimul rând, satisfacția unui client mulțumit sunt posibile doar dacă se apelează la expertiza, devotamentul și experiența câștigată în urma a mii de proiecte livrate cu succes de către un profesionist, în adevăratul sens al termenului. Acesta va avea responsabilitatea să vegheze în permanență, la respectarea cu strictețe a normelor de construcție astfel încât, familia ta să se poată bucura de experiența autentică a unui semineu lemne în condiții ideale de siguranță și confort.

Construcția corectă a unui șemineu, fie că vorbim despre unul pe lemne sau un șemineu pe gaz, presupune respectarea unui proces complex de la început până la sfărșit, care va trebui să țină cont de preferințele clientului, dar și de o întreagă serie de factori tehnici și de design. Un meseriaș va stabili alături de tine, amplasamentul șemineului raportat în funcție de poziția unui cos de fum preexistent sau al unuia nou, grinzi, pereții locuinței - fără să se omită dimensiunile spațiului relevant pentru capacitatea de încălzire și selectarea modelului de șemineu potrivit pentru locul unde va urma instalarea.

Alegerea focarului perfect pentru client, revine în totalitate meseriașului care va oferi îndrumare și sfaturi utile pe întreaga durată a procesului: începând de la faza de proiectare, construcția propriu-zisă și până la montaj. Tot acesta, va fi responsabil cu calculele necesare determinării puterii calorice, cu schițarea primei imagini de ansamblu al proiectului, conturarea ideilor ce urmează să fie materializate în funcție de preferințele și stilul abordat de client, dar și de stabilirea bugetului alocat pentru materiale.

Importanța alegerii unui profesionist își va face cu adevărat simțită prezența, în etapa de realizare și execuție efectivă a proiectului. Indiferent dacă vorbim despre un șemineu cu dimensiuni ample sau o sobă pe lemne micuță cu un burlan soba premium, un meseriaș va supraveghea cu atenție fiecare detaliu astfel încât acesta să fie clădit cu grijă, mai ales într-o etapă atât de importantă cum este cea de semi-finisaj. Pe lângă respectarea design-ului agreat de tine, un meseriaș profesionist va ține cont și de respectarea cu strictețe a standardelor europene în materie de calitate și tipul materialelor care trebuie selectate, astfel încât să se reducă pe cât posibil, impactul asupra mediului înconjurător, fără să se facă însă, rabat de la fiabilitatea și siguranța lucrării.

Așadar, dacă te afli în căutarea unei soluții care să ofere un plus de siguranță, fiabilitate și confort la cele mai ridicate standarde de performanță, te invităm pe site-ul celor de la Șeminee Sibiu unde vei avea ocazia să intri în legătură cu unii dintre cei mai buni meseriași din industria construcțiilor de șeminee din țară, care vă vor ajuta să transformați în realitate visul de a deține un șemineu aspectuos, dar și sigur, în confortul propriei locuințe.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri