Compania B.R.C. Business Group va dezvolta in cartierul Titan in imediata apropierea hypermarketului Auchan un ansamblu rezidential, finalizarea proiectului fiind estimata pentru sfarsitul anului 2008. Valoarea estimativa a proiectului este de 20 de milioane de euro, pretul mediu de vanzare pe mp fiind estimat la aceasta data la 1,100 euro.

Conceptul este structurat in doua imobile cu un total de 210 apartamente, incluzand atat garsoniere cat si apartamente de 2, 3 si 4 camere proiectate astfel incat sa raspunda celor mai inalte standarde de confort. In acest sens lucrarile la fundatie au fost deja demarate urmand ca proiectul sa fie predat la sfarsitul anului 2008.

Proiectul se adreseaza atat celor care doresc un plus de confort, cat si investitorilor care vor avea de castigat dintr-o piata aflata in continua dezvoltare. Principalul avantaj al Citadella este prezenta in zona a infrastructurii sociale, de transport si a retailului. Acest lucru a determinat rezervarea in proportie de 20% din totalul apartamentelor, declara Sorin Lacusta, director de proiecte rezidentiale in cadrul Regatta.

Vorbim de un proiect P+14+15 retras, un spatiu inconjurat de ample zone verzi , elaborate cu scopul evident de a oferi cumparatorilor cat mai mult din ambientul natural atat de rar intalnit in cartierele bucurestene. In plus, spatiul presupune inchidere securizata si acces monitorizat, asigurand astfel un plus de siguranta locatarilor.

Datorita experientei si cunostintelor acumulate pe piata romaneasca, compania Regatta a fost solicitata sa-si puna amprenta pe acest proiect. Impreuna cu arhitectii BRC Business Group am realizat conceptul optim pentru familia moderna. De asemenea am contribuit activ in selectarea ofertelor de finantare. La Citadella nu se vinde un simplu apartament, ci un produs complet, cu facilitati, creat pentru a raspunde exigentei de confort, sustine Lacusta.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Ce spune seful Impact despre introducerea TVA zero la locuinte
Setari Cookie-uri