Compania estoniana IPC Real Estate va construi pana in 2008 peste 662 de apartmente, in trei ansambluri rezidentiale, in Bucuresti, investitie care ajunge la 75 de milioane de euro, anunta dezvoltatorul in pagina de internet a companiei, consultata de NewsIn.

Primul complex rezidential va fi ridicat de catre compania estoniana pe strada Fizicienilor 15 B, cuprinde un imobil structurat pe 15 etaje cu 292 de locuinte, iar investitia ajunge la 30 de milioane de euro. Al doilea proiect al IPC Real Estate se afla tot pe strada Fizicienilor 15, unde vor fi construite 120 de apartamente cu o investitie de 15 milioane de euro.

Cel de-al treilea proiect rezidential, de pe strada Contesti, format din mai multe blocuri cu noua etaje, va cuprinde 250 de apartamente. Pentru acest proiect compania va aloca fonduri in valoare de 30 de milioane de euro. Lucrarile de constructie a celor trei proiecte vor fi finalizate in anul 2008, mai arata dezvoltatorul proiectelor.

IPC Real Estate face parte din grupul estonian IPC, care are activitati in domeniul dezvoltarilor, investitiilor si brokerajului imobiliar si detine 15 companii, cu birouri in Estonia, Olanda si Romania.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Citește și
Cat costa facilitatile de "lux" din proiectele rezidentiale noi
Setari Cookie-uri