Nordis Group, dezvoltator imobiliar specializat în construcția de imobile de lux, pregătește un ansamblu mixt, hotel de 5 stele și apartamente rezidențiale, în zona de Nord a stațiunii Mamaia, in cadrul caruia, intentioneaza sa vanda camere de hotel către investitori, care ulterior vor fi închiriate de către Nordis.

Lucrările pentru acest ansamblu vor fi finalizate în 2021, iar construcția va avea 730 de camere de hotel și 290 de apartamente, cu o suprafață totală de 80.000 de metri pătrați. Investiția se ridică la 70 de milioane de euro, potrivit dezvoltatorului.

Astfel, "fiecare proprietar va primi, lunar, o chirie fixă, fără să mai aibă în grijă sarcinile conexe, cum ar fi întreținerea spațiului achiziționat, închirierea către turiști sau perioadele fără flux de clienți. Investitorii au însă un randament garantat, camerele urmând să fie subînchiriate în regim hotelier turiștilor", potrivit Nordis.

"Pe fondul crizei medicale cu care ne confruntăm, ne așteptăm la o creștere mai mare de 30% a turismului intern, pentru sezonul viitor - 2021. Românii vor dori să își petreacă concediile mai aproape de casă și, de asemenea, considerăm că aceștia vor fi dispuși să investească mai mult în confort, care vine cu opțiuni considerabile pentru divertisment și opțiunile de petrecere a timpului liber. Ne așteptăm astfel la o schimbare de paradigmă, clienții vor lua în calcul mai mult ca oricând hoteluri care le oferă servicii de lux și care le pot oferi facilități sigure", a explicat Emanuel Postoacă, fondator Nordis Group.

Ansamblul Nordis Mamaia este format din 4 corpuri, fiecare cu câte 10 etaje, unite între ele prin zona de lobby. Complexul este situat foarte aproape de zona de cluburi și restaurante și dispune de 10.000 metri pătrați de plajă. Nordis Mamaia va fi lansat în 2021. În prezent, lucrările de construire sunt în derulare pentru corpurile 2 și 3. Corpul 1 este deja ridicat, are fațada terminată și se lucrează la amenajarea interioară, potrivit dezvoltatorului.

Investiția totală pentru Nordis Mamaia va depăși suma de 70 milioane euro, care cuprinde cele 4 corpuri de clădire, dar și amenajarea plajei Nordis Beach.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri