Prima editie a Targului de Apartamente Condominium incepe joi, la World Trade Plaza, si va fi deschis pana duminca, timp in care mai mult de 25 de companii isi expun ofertele de ansambluri rezidentiale noi din zona Capitalei.

Companiile care participa la Targul de Apartamente Condominium isi vor expune ofertele de ansambluri rezidentiale, dar si produsele financiare cu care acestea pot fi achizitionate.

"Timp de 4 zile, expozitia devine un pol de interes pentru cei care doresc un spatiu confortabil si stilat intr-un ansamblu rezidential prin oferte de locuinte, financiar-bancare, dar si solutii tehnologice si dotari de ultima ora", au declarat organizatorii evenimentului. Potrivit acestora, Targul are o oferta completa pentru vizitatorul care isi doreste o locuinta cu un standard deosebit si ii permite sa faca o economie substantiala de timp.

Evenimentul va cuprinde vineri si o sectiune de conferinte de business pe profil, la care vor participa circa 100 de oameni de afaceri din domeniu, oficialitati si ziaristi, cu scopul gasirii de solutii comune de colaborare. Partenerul de excelenta al organizatorilor este ARAI (Asociatia Romana a Agentiilor Imobiliare).


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Citește și
CTP cumpără un proiect din punctul zero al pieței logistice din România
Setari Cookie-uri