Suntem pregătiți pentru repornirea activității mall-ului, în orice moment, în deplină conformitate cu reglementările impuse de lege. Siguranța vizitatorilor și angajaților noștri rămâne prioritatea noastră, de aceea am luat deja o serie de măsuri pentru a limita răspândirea COVID-19, au declarat reprezentantii Mega Mall pentru wall-street.ro.

"S-au făcut eforturi importante, atât financiare cât și logistice în vederea suplimentării măsurilor de siguranță pe care le-am implementat deja conform celor doi parametri principali privind asigurarea distanțării sociale și a dezinfectării constante, investiții care depășesc cu 15% cheltuielile recurente lunare", au spus reprezentantii mall-ului, aflat in proprietatea NEPI Rockcastle.

Printre măsurile implementate in cadru Mega Mall se numara:

  • instalarea de dispensere cu dezinfectant,
  • aerisirea periodică a mall-ului, în mod natural,
  • instalarea unor benzi de distanțare socială în zonele unde se creează aglomerație și autocolante cu proprietăți de auto curățare în zonele frecvent atinse.

În plus, "suntem pregătiți să controlăm traficul respectând recomandările autorităților și urmărim obligativitatea purtării măștii de protecție de către toți angajații și clienții, implementam măsuri pentru verificarea temperaturii și asigurăm distanțarea socială de minimum doi metri, pentru un shopping responsabil și în siguranță", potrivit reprezentatilor Mega Mall.

În același timp, adauga acestia, "designul mall-ului se bazează pe spații generoase și deschise, care permit natural distanțarea socială de cel puțin doi metri între clienți și asigură cel puțin patru metri pătrați pentru fiecare persoană din mall".

Mega Mall, primul centru comercial certificat contra Covid-19

Mega Mall, dezvoltat de NEPI Rockcastle, este primul centru comercial din România care primește Certificatul de Conformitate COVID-19, emis de către compania suedeză independentă Safe Shopping Centers (SSC), potrivit dezvoltatorului.

"Mega Mall București este pregătit să își primească vizitatorii în orice moment și să redeschidă spațiile comerciale a căror activitate autoritățile consideră că poate fi reluată. Încă din luna martie a fost implementat un set de măsuri suplimentare pentru protecția angajaților și a clienților. În prezent, s-a finalizat un plan complex pentru siguranța vizitatorilor ce are în vedere reluarea activității mall-ului în totalitate", potrivit reprezentanților NEPI Rockcastle.

Acest plan are ca obiectiv principal prevenirea răspândirii Covid-19 și este concentrat pe doi parametri principali: asigurarea distanțării sociale de minimum doi metri și asigurarea dezinfectării constante a centrului comercial.

Citeste mai mult aici.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri