Grupul Equest Balkan Properties (EBP) a achizitionat 75% din actiunile Trigon Proprities, societate care controleaza proiectul de amenajare a unei parcari supraetajate in Capitala, iar valoarea tranzactiei se ridica la 2,75 milioane euro, se arata intr-un comunicat remis NewsIn.

Grupul EBP a cumparat contra sumei de 2,75 milioane de euro, 75 la suta din actiunile Trigon Proprities, unicul asociat al companiei Man Construct-UN-Impex SRL, societate care dezvolta proiectul Europark din Capitala, si promite investitii de alte 16 milioane euro.

Viitoarea parcare supraetajata se va intinde pe un teren cu o suprafata de 3.022 metri patrati, va avea un total de 816 locuri si fi amenajata la intersectia strazilor Sf. Vineri si Mircea Voda in colaborare cu Primaria sectorului 3.

Equest Balkan Properties a achizitionat in luna decembrie a anului trecut parcul comercial Vitantis si doua imobile de birouri din Bucuresti, pentru suma de 33,8 milioane de euro. Tot in 2006, EBP a preluat centrul comercial Moldova Mall din Iasi pentru 34,5 milioane de euro si a achizitionat o cladire de birouri in Bucuresti, pentru 4,75 milioane euro.

Tot 2006, compania britanica de investitii imobiliare a finalizat 11 tranzactii in Romania, Bulgaria si Serbia, iar valoarea totala a investitiilor se ridica la suma 335 milioane euro.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »



Citește și
Magazinele închise din mall-uri, pierderi de ZECI de MIL. euro în fiecare zi
Setari Cookie-uri