Compania britanica Barnett McCall Recruitment a inchiriat o vila situata in zona Dorobanti, cu 13 euro/metru patrat pe o perioada de doi ani, dupa o tranzactie intermediata de compania imobiliara ESOP, au spus luni reprezentantii acesteia.

Barnett McCall a inchiriat 420 metri patrati, mai exact intreaga vila. Imobilul este sediul ideal pentru o companie aflata in continua dezvoltare, care doreste sa-si consolideze pozitia pe piata romaneasca, a precizat pentru NewsIn Ionut Gidei, Offices Consultant, la ESOP.

Cladirea este structurata pe patru nivele (demisol, parter, etaj I si mezanin) si dispune de o serie de dotari precum: alarma cu monitorizare, videointerfon, porti automate cu telecomanda, circuit pentru retea PC, centrala telefonica si TV pentru toate camerele, inclusiv linii telefonice internationale.

Compania Barnett McCall Recruitment este specializata in servicii de consultanta pe piata fortei de munca si ofera servicii diversificate precum: recrutare si selectie de personal, consultanta in domeniul resurselor umane, planificarea carierei.

Barnett McCall a plasat candidati pentru diverse posturi din domeniul farmaceutic, IT, bancar, al productiei, comunicarii si asigurarilor. Printre clientii companiei se numara: Orange, Petrom, Ikea, Nestor & Nestor, IBM, HP si Salamanca.

ESOP Consulting este o companie imobiliara romaneasca infiintata in 2002, si este, conform propriilor estimari, in topul primelor cinci companii din Bucuresti pe segmentul inchirierilor de birouri.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Citește și
Manager: Suntem în mijlocul furtunii, dar piața de construcții nu e încă blocată
Setari Cookie-uri