Compania britanica Barnett McCall Recruitment a inchiriat o vila situata in zona Dorobanti, cu 13 euro/metru patrat pe o perioada de doi ani, dupa o tranzactie intermediata de compania imobiliara ESOP, au spus luni reprezentantii acesteia.

“Barnett McCall a inchiriat 420 metri patrati, mai exact intreaga vila. Imobilul este sediul ideal pentru o companie aflata in continua dezvoltare, care doreste sa-si consolideze pozitia pe piata romaneasca”, a precizat pentru NewsIn Ionut Gidei, Offices Consultant, la ESOP.

Cladirea este structurata pe patru nivele (demisol, parter, etaj I si mezanin) si dispune de o serie de dotari precum: alarma cu monitorizare, videointerfon, porti automate cu telecomanda, circuit pentru retea PC, centrala telefonica si TV pentru toate camerele, inclusiv linii telefonice internationale.

Citeste si:

Compania Barnett McCall Recruitment este specializata in servicii de consultanta pe piata fortei de munca si ofera servicii diversificate precum: recrutare si selectie de personal, consultanta in domeniul resurselor umane, planificarea carierei.

Barnett McCall a plasat candidati pentru diverse posturi din domeniul farmaceutic, IT, bancar, al productiei, comunicarii si asigurarilor. Printre clientii companiei se numara: Orange, Petrom, Ikea, Nestor & Nestor, IBM, HP si Salamanca.

ESOP Consulting este o companie imobiliara romaneasca infiintata in 2002, si este, conform propriilor estimari, in topul primelor cinci companii din Bucuresti pe segmentul inchirierilor de birouri.