38 mil. euro pentru un nou ansamblu rezidential in nordul Capitalei

Grupul imobiliar international Grupo Lar, unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari spanioli si RED Development vor construi un nou complex rezidential in nordul Capitalei, acesta fiind primul proiect imobiliar al dezvoltatorului spaniol pe piata romaneasca.

Aflat in nordul Capitalei, in vecinatatea Gradinii Zoologice, ansamblul Natura Rezidence va fi alcatuit din trei cladiri de P+3 etaje si cinci cladiri cu P+5 etaje. Complexul va totaliza 186 de apartamente de 2, 3 si 4 camere, cu suprafete cuprinse intre 85 si 167 metri patrati. Pretul de vanzare al apartamentelor va incepe de la 1300 euro/ mp.

Natura Rezidence va include si facilitati precum locuri de joaca, numeroase spatii verzi, sala de sport, piscina, sauna, sala polivalenta, 282 locuri in parcari subterane si 61 de locuri in parcari supraterane.

Complexul Natura Rezidence va fi construit pe o suprafata de 20.000 mp, in doua faze, dintre care prima va incepe in primavara acestui an, cu finalizare in ultimul trimestru din 2008.

Pentru consturirea ansamblului Natura Rezidence, dezvoltatorul imobiliar Grupo Lar a realizat un parteneriat cu compania RED Management Capital, prin care Grupo Lar va investi 70%, iar RED Capital Management 30%, din valoarea totala a proiectului, care se ridica la valoarea de 38 de milioane de euro.

Agent exclusiv de vanzare a locuintelor a fost desemnat Eurisko Consulting Group, una dintre cele mai mari companii romanesti de consultanta imobiliara, cu experienta in toate segmentele pietei de profil. In anul 2006, Eurisko a inregistrat o cifra de afaceri de sase milioane de euro.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »



Setari Cookie-uri