Pe locul unei foste ruine, între cartierele Herăstrău și Aviației, se ridică două turnuri ale unuia dintre cele mai noi proiecte imobiliare ale Capitalei, One Herăstrău Towers, cu o suprafață de 35.000 de metri părtrați. Lucrările de construcție a proiectului, dezvoltat de One United Properties, au început în decembrie 2018, după ce structura veche a fost demolată, și vor fi finalizate în decembrie 2020.

Proiectul îmbină elementul rezidențial cu cel comercial, cu perspectiva asupra lacului Herăstrău și a zonei de Nord a Capitalei. Potrivit One Unite, parterul și primul etaj al ansamblului One Herăstrău Towers au o suprafață de 5.000 de mp pentru spații comerciale.

"One Herăstrău Towers beneficiază de un concept pe care l-am dezvoltat și pentru proiectul One Herăstrău Plaza, aflat în vecinătate. Vorbim despre un proiect boutique commercial & offices, ideal pentru galerii comerciale concept și birouri de mici dimensiuni. În piața de profil nu poți cumpăra birouri de dimensiuni mici, oferta fiind axată în special pe clădiri întregi sau spații de mari dimensiuni. Compania noastră a dezvoltat acest concept prin care practic poți locui într-un ansamblu în care beneficiezi și de o zonă de promenadă comercială cu acces din stradă, dar și de opțiunea unui birou, cu acess individual", explică Beatrice Dumitrașcu, VP Residential Division One United Properties.

Arhitectura proiectului este semnată de biroul condus de Marius Călin, X Architecture & Engineering. De asemenea, ansamblul este unul sustenabil, cu clădiri foarte ușoare și cu comportament eficient la cutremure. Acest proiect de regenerare urbană va conține și 148 de unități rezidențiale. Între etajele 2 și 9 sunt situate apartamentele, iar ultimele niveluri sunt rezervate unităților duplex și penthouse-urilor, acestea din urmă având 500 de mp fiecare.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri