Dezvoltatorul Impact Developer&Contractor a primit autorizaţia de construire pentru 5 blocuri de locuinţe în proiectul Boreal Plus din Constanţa, a anunţat compania.

Astfel, Impact Developer & Contractor a obţinut autorizaţia de construire pentru 341 de apartamente, 450 mp de spaţii comerciale şi 427 locuri de parcare în ansamblul Boreal Plus din Constanţa, potrivit Agerpres.

Ansamblul Boreal Plus este amplasat în una dintre cele mai bine cotate zone rezidenţiale ale oraşului Constanţa, în Palazu Mare, şi include în total 691 de locuinţe, dintre care 673 de apartamente, în 9 blocuri, şi 18 vile de lux. Cartierul se află în proximitatea DN2A, fiind la 15 minute distanţă de centrul Constanţei şi de autostrada A4.

Apartamentele Boreal Plus au vedere panoramică spre lacul Siutghiol. Ansamblul va dispune, de asemenea, de 826 locuri de parcare, dintre care 289 vor fi dispuse într-o parcare etajată, cu înălţime S+P+4E.

Impact Developer & Contractor SA este listată la Bursa de Valori Bucureşti. În 29 de ani de activitate, societatea a dezvoltat 16 ansambluri rezidenţiale în Bucureşti şi în ţară, însumând peste 500.000 de metri pătraţi construiţi şi peste 4.000 de unităţi livrate. Cel mai mare proiect este Greenfield Băneasa, demarat în 2007, unde până în prezent au fost construite peste 2.500 de locuinţe.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri