ITC Networks a inchiriat 2.000 metri patrati de spatiu de birouri in Novo Park, pentru ca accesul catre cladirea din nordul Capitalei este destul de facil dinspre oras, dar si dinspre cele doua aeroporturi internationale.

ITC Networks ales cladirea situata pe strada Dimitrie Pompeiu din zona de nord a Capitalei ca ii ofera toate facilitatile pentru sediu de birouri de clasa A. ITC Networks a inchiriat un intreg etaj de spatii de birouri in parcul de afaceri Novo Park din Bucuresti, zona in care si alte companii internationale de prestigiu precum General Electric, P&G, Orange, HP si-au stabilit cartierul general.

Viorel Lacatus, seful departamentului birouri din cadrul CB Richard Ellis Romania apreciaza ca un succes aceasta tranzactie si spune ca spatiile de birouri vor fi ocupate de catre reprezentantii ITC Networks din luna Mai a acestui an. "Am reusit sa ducem la bun sfarsit aceasta tranzactie si din cauza unor bune relatii pe care le avem cu clientul. Raspunsul prompt venit din partea celor de la ITC Networks a fost de asemenea esential in aceasta tranzactie, si consider ca ei au luat o decizie rapida, intelegand conditiile actuale si cererea mare de spatii de birouri de pe piata spatiilor de birouri".

ITC Networks a fost infiintata in anul 2.000, iar principalul obiect de activitate este dezvoltarea de software in regim de outsourcing pentru telecomunicatii, testare de programe software, automatizare de teste, mentenanta si suport. Outsourcing-ul presupune preluarea dezvoltarii unor parti de produs sau a unor proiecte in intregime de la o companie client.

CB Richard Ellis isi are sediul central in Los Angeles si este unul din liderii de pe piata imobiliara internationala. Cu aproximativ 14.000 de angajati, compania ofera servicii proprietarilor, investitorilor si chiriasilor prin cele peste 250 de birouri din 48 de tari.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Citește și
Un dezvoltatori imobiliar a donat 100.000 euro pentru lupta contra coronavirus
Setari Cookie-uri