Nusco, dezvoltator cu acționariat italian, are în plan să ridice până în 2022 peste 600 de apartamente în zona de Nord a Bucureștiului, pe un teren de 2,5 hectare, printr-o investiție de 70 de milioane de euro.

Ansamblul, denumit, Nusco City, va cuprinde și o zonă verde de 5.000 mp, chiar în mijlocul său, potrivit dezvoltatorului. Investiția totală, de 70 de milioane de euro, fiind susținuta din fonduri proprii și finanțare bancară, se va dezvolta pe un teren mai amplus, de 23 de hectare, în zona de Nord a Bucureștiului.

Proiectul urmează a fi construit în două etape. Prima dintre acestea va însuma 310 apartamente de 1, 2, 3 și 4 camere, cu o investiție de 35 milioane de euro. Prima etapă a proiectului va fi amplasată pe 12.500 metri pătrați, urmând ca a doua fază să fie construită pe o suprafață egală de teren.

Fiecare etapă va include și dotări complementare locuirii, amenajarea unui parc cu locuri de joacă pe o suprafață de aproximativ 2.500 mp și se adresează segmentului middle-upper al clienților.

Nordul Bucureștiului rămâne una dintre cele mai căutate zone rezidențiale din oraș, în condițiille în care aici este cel mai mare hub de birouri care oferă potențial pentru proiectul pe care Nusco îl dezvoltă. Zona e ușor conectată, atât cu interiorul orașului, cât și cu exteriorul lui.

În București, Nusco a construit deja circa 50.000 mp de birouri clasa A și B și de retail, pe piața rezidențială este prezent cu proiectul Citta în cartierul Pantelimon care include 465 apartamente, spații de parcare, zone verzi, parc și servicii comune, precum și cu proiectul Premio, în centrul orașului.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri