Incertitudinea provocată de pandemie a făcut ca noile contracte pentru spații logistice să necesite o flexibilitate cât mai mare, firmele preferând o abordare precaută, adică să închirieze suprafețe mici pe care ulterior să le extindă, în funcție de evoluția vânzărilor, a declarat Sînziana Pardhan, Managing Director - P3 în România.

”Pe contractele noi există un necesar de flexibilitate ridicat deoarece este dificil să faci o previziune privind volumele viitoare pe care o firmă le va înregistra. Chiriașii au o abordare mai precaută și preferă să contracteze spații mai mici, cu posibilitatea de a se extinde dacă volumele de vînzări cresc. Am încercat și încercăm în continuare să le fim de ajutor în special când vine vorba de flexibilitatea contractelor”, spune Sînziana Pardhan.

Pandemia COVID-19 a debutat într-o perioadă foarte intensă în parcul logistic P3. La acel moment, compania și-a schimbat focus-ul pe direcția operațională, punând la punct planuri pentru protejarea angajaților și pentru protejarea angajaților clienților P3.
Dezvoltatorul de spații logistice rămâne optimist cu privire la viitor, în special având în vedere creșterea segmentului e-commerce.

”La acest moment, în cadrul portofoliului european al P3, 16% din spații sunt închiriate către clienți de e-commerce. Din cei 600.000 de mp noi pe care îi construim, 40% sunt pentru e-commerce, iar acestea sunt date dinaintea pandemiei. Este clar că va urma o creștere chiar mai mare, accelerată de pandemie.

Sînziana Pardhan a participat la ecomTEAM 2020, eveniment organziat de wall-street.ro, powered by Fan Courier, VTEX (Main partner), eMAG (gold partner), UniCredit Bank (gold partner), P3 Logistic Parks (gold partner), Gun Media (silver partner), Retargeting (silver partner), DWF (silver partner), CBRE (silver partner), Merchant Pro (silver partner), Plăți Online (sponsor), Canopy (sponsor), Veranda Mall (sponsor), Libris.ro (supporting partner), ARMO (supporting partner). Parteneri media: Cariere, Retail-Fmcg.ro, SmartBill, eComJobs.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri