Compania de dezvoltare imobiliara Nanette Real Estate, ce desfatoara activitati in Europa Centrala si de Est, va achizitiona un teren de 18.000 metri patrati in Bucuresti, tranzactie in valoare de 4 milioane euro in vedere construirii de locuinte.

Dezvoltatorul imobiliar Nanette Real Estate are in vedere construirea a nu mai putin de 675 de apartamente in Bucuresti si este in negocieri avansate pentru achizitionarea terenului de 18.000 de metri patrati. Firma nu a precizat insa locatia terenului care face obiectul tranzactiei, dar specifica faptul ca acesta va fi primul proiect al companiei in Romania.

"Romania este a treia piata ca importanta pentru Nanette din Europa Centrala si de Est, dupa Polonia si Ungaria, iar pe viitor avem in vedere si alte proiecte rezidentiale pentru persoanele cu venituri medii din mai multe orase din tara", se mai spune in comunicat.

Compania e detinuta in proportie de 49 % de dezvoltatorul imobiliar olandez Nanette Real Estate Group, iar din iunie 2006 a fost listata pe piata investitiilor alternative (AIM Market - alternative investments market) la bursa din Londra. Compania este prezenta pe pietele din Polonia si Ungaria, iar peste 75% dintre investitiile realizate pana in prezent fiind realizate in orasele poloneze.