Centrul comercial AFI Braşov, care trebuia deschis inițial în luna mai, va fi inaugurat pe 21 octombrie, cu câteva luni întârziere din cauza pandemiei.

AFI Brașov este cel mai mare proiect de retail care va fi livrat în România în 2020, cu o suprafață închiriabilă totală de 45.000 mp. Centrul comercial va include magazine, restaurante, un complex cinematografic, un hypermarket, locuri de joacă, o sală de fitness, bănci, farmacii, spații de servicii și o terasă verde. Hypermarketul va fi operat de francezii de la Carrefour.

Investiția totală făcută de AFI Europe Romania pentru construcția AFI Brașov se ridică la 148 de milioane de euro.

Lucrările la acest centru comercial au început în 12 septembrie 2017, iar proiectul a stârnit, încă de atunci, numeroase controverse. Principala temere a braşovenilor a fost că după deschiderea acestui AFI Braşov, traficul rutier din zonă va fi paralizat, potrivit publicației locale Brașovul tău.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri